Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

A legújabb technológiával beltéri és klíma/fűtés rendszer fertőtlenítés!

Lehet, hogy az autója veszélyezteti az egészségét?!

Tudományosan bizonyított, hogy a levegő minősége általánosan, és a nagy városokban fokozottan gyengül, így ez további veszélyeket jelent egészségünkre.

A MobilseptTM Autó Higiénia fertőtlenítő kezelés az ózon technológiát alkalmazva 3000-szer hatásosabb a klór alapú tisztítószereknél. Nemzetközi és hatai kutatók is kimutatták, hogy a fertőzés veszélye nem csak a klíma szezonban áll fent.
Az autó belsejében megtelepedő kórokozó vírusoknak és baktériumoknak 2 fő része van:

  • A külső levegőből és a klíma/fűtés használatából megtelepedővírusok-baktériumok, melyek erős asztma és allergia rohamokat is okozhatnak. Ezek elsősorban és nagy számban a levegő beáramló csatornákban telepednek meg. A beépített pollen szűrő ezekre nem nyújt teljes védelmet.
  • Az autó utastérben ( rendszeres porszívózás javasolt ) fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák-baktériumok, melyek különösen a gyermekeket és alacsony immunszinttel rendelkező személyeket veszélyeztetnek gyulladásos eredetű betegségekkel. Az esetleges beszívódott szagok megszüntetése ( nem illatosítóval való elfedése ) sem mindig könnyű feladat, azonban a MobiseptTM O3 használatával a nem kívánatos szagok teljességgel kivonásra kerülnek. A kezeléskor az ózon gáz formájában termelődik, a Mobilsept HCG ózongenerátor kiépítésének és teljesítményének köszönhetően az ózon a levegőcsatornákba és az utastér legeldugottabb részébe is behatol és a 25 perces kezelést követően a hatásos fertőtlenítési és szagtalanítási folyamat eredményeként még  az allergiára hajlamosak is nyugodtan autózhatnak. A kezelést követően  semmiféle egészségre veszélyes anyag nem marad , utótakarítás nem szükséges.

Leave a Reply