Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy egy pár szóban bemutassam vállalkozásunkat.

Vállalkozásunk jelenlegi formájában 1999 decemberétől működik. A BMW javítási tevékenységet 2001 áprilisában kezdtük el, a már több évtizedre visszanyúló tapasztalatok felhasználásával.

Kollégáim nagy része a 80-as évek óta BMW gépkocsik javításával, karbantartásával foglalkozik. Pályafutásukat a legendás “BÉCSI ÚTI” BMW szervizben kezdték, amit 2017 január óta egy új  szervízben folytatunk Szentendrén a Pannónia utca 1-3 szám alatt, továbbra is elkötelezett híveiként ennek a kiváló márkának.

Szervizünkben, bár nem vagyunk „hivatalos” márkaszerviz kizárólag BMW gépkocsikat javítunk, reményeink szerint a típushoz illő minőségben.

Bár már régen kezdtük, azért tudjuk, hogy az idő nem áll meg, ezért folyamatos továbbképzéseken frissítjük fel ismereteinket. Beszerezzük a legújabb célszerszámokat, diagnosztikai berendezéseket, hogy Ön a gépkocsiját a legjobb kezekben tudhassa.

Remélem ezen a honlapon keresztül sikerül bemutatkoznunk, hogy egy kicsit megismerjen bennünket, de tudjuk, hogy a személyes találkozást semmi sem pótolhatja, ezért várjuk, hogy mielőbb ügyfeleink között tudhassuk Önt is.

Nikoláné Udvary Adrienn
Ügyvezető igazgató, tulajdonos